14 Mart Tıp Etkinliği | Asrın Felaketinde Tıbbiyeli Olmak

14 Mart Tıp Etkinliği | Asrın Felaketinde Tıbbiyeli Olmak

    Rektörümüz Prof. Dr. Adnan Yüksel ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Solak Yükseköğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar’ın katıldığı Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından Mekteb-i Tıbbiyye-i Şahane Külliyesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle düzenlenen “Asrın Felaketinde Tıbbiyeli Olmak” programına katıldı.

     

    “Tıp fakültelerindeki insan kaynağımızı desteklemeyi ve koşullarını iyileştirmeyi önemsiyoruz”

    Yükseköğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr .Adnan Yüksel ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Solak, İstanbul’da Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından Mekteb-i Tıbbiyye-i Şahane Külliyesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle düzenlenen “Asrın Felaketinde Tıbbiyeli Olmak” programına katıldı.

     

    Yükseköğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar, 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle 6 Şubat’ta yaşanan depremlerin ardından öğretim elemanından idari personeline ve öğrencisine kadar sağlık alanında faaliyette bulunan tüm paydaşlara zor şartlarda gösterdikleri cesaret ve özveri için teşekkür ederek, “Tıp fakültelerindeki insan kaynağımızı desteklemeyi ve koşullarını iyileştirmeyi önemsiyoruz” dedi.

     

     Programın açılışında konuşan Özvar, 6 Şubat’ta yaşanan ve 11 ili etkileyen depremlerin ülkede derin etki bıraktığını belirterek, yaşamını yitirenlere rahmet, millete başsağlığı, depremzedelere geçmiş olsun dileğinde bulundu.