2021-2022 Güz Dönemi Not Ortalaması Kapsamına YURT İÇİ kurumlar arası yatay geçiş sonuçları Yedek Listesi

Doğrulama Kodu

GEREKLİ EVRAKLAR

2021-2022 Güz Eğitim-Öğretim dönemine “YURT İÇİ KONTENJANI”  ile Üniversitemize kurumlar arası yatay geçiş hakkı kazanan aday öğrencilerin aşağıda belirtilen evrakları kesin kayıt esnasında Öğrenci İşleri Direktörlüğüne telim etmeleri zorunludur.

Eksik evrak veya doğrulu tespit edilemeyen belgeler kabul edilmeyecek olup, aday öğrencinin başvurusu iptal edilecektir.

• Öğrenci Belgesi (Güncel Tarihleri, Islak İmzalı ve Mühürlü veya E- İmzalı)
    • Başarı Durum Belgesi ( Günel Tarihli, Islak İmzalı ve Mühürlü veya E- İmzalı)
    • Yatay Geçiş Yapmasında Engel Bir Durum Olmadığına Dair Belge
    • LYS/YKS Sonuç Belgesi