Açılış Töreni

Biruni Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı Törenle Başladı

Üniversitemizin 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Yılı Açılış Töreni, yoğun katılımla kampüsümüzde gerçekleştirildi. Tören, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizin anısına 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Üniversitemizin kısa tanıtım filmi ve faaliyet gösterim ile devam etti. Gösterimin ardından Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Dilek Sema Arıcı, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Adnan Ömerustaoğlu ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fatma Çelik İlk Açılış derslerini yaptılar.

Birunili olmak sizi özel hissettirir

Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Yüksel, Üniversitemizi tercih ederek Biruni ailesine yeni katılan öğrencilerimize “hoş geldiniz” diyerek sözlerine başladı. Rektörümüz, Biruni Üniversitesinin bilimin geleceği olduğuna dikkat çekerek Üniversitemizde öğrenci olmanın bir ayrıcalık olduğunu söyledi. Rektörümüz, A takımından oluşan akademisyenlerimizin öğrenciler için verdikleri emekten söz ederek bu yıl da öğrencilerimizin daha iyi öğrenmelerine katkı sağlayacak eğitim metotlarından bahsetti. Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Adnan Yüksel, tüm akademisyenlerimize ve öğrencilerimize başarılı bir eğitim öğretim dönemi geçirmelerini temenni ederek sözlerini noktaladı.