Akran Mentörlüğü Başvuruları Başladı

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ.

Biruni Üniversitesinde BirAkAr (Akran Arkadaşlığı/Akran Mentorlüğü) Programı Devam Ediyor…

Mentor: Destekleyen, öğreten, yol gösteren, danışılan ve rol model olan demektir.

ÜNİVERSİTEMİZ ÖĞRENCİSİYSEN VE EN AZ 2. SINIFTAYSAN SEN DE AKRAN MENTORÜ OLABİLİRSİN.

Bunun için siz üniversitemiz öğrencilerine ücretsiz olarak düzenlediğimiz (12 öğretim görevlisinin 19 farklı konuda katkı sağladığı) 45 saatlik online AKRAN MENTORLÜĞÜ EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI’na katılıp AKRAN MENTORLÜĞÜ SERTİFİKASI  veya 6 saatlik online eğitim ile  AKRAN MENTORLÜĞÜ KATILIM BELGESİ  alarak yeni gelen arkadaşlarınıza eğitim-öğretim yılının başlangıcından itibaren mentorlük yapabilirsiniz. (Daha önce Katılım Belgesi alanlar 45 saatlik online AKRAN MENTORLÜĞÜ EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI’na katılıp AKRAN MENTORLÜĞÜ SERTİFİKASI  alabilirler)

Başvuru formu, eğitim programı, prosedür ve mentorlük programı etik kuralları için tıklayınız

Başvuru Tarihi: 12.09.2022-16.09.2022

Başvurusu Kabul Edilen Mentor Adaylarının İlanı: 17.09.2022