Alanya’da 12. Sınıf Öğrencileriyle Buluştuk

Üniversitemiz, Türkiye’nin dört bir yanına giderek üniversiteye hazırlanan öğrencileri meslekler hakkında bilgilendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda öğrencilerle buluşmalarını sürdüren Üniversitemizin Bursa’dan sonraki durağı Antalya’nın Alanya ilçesi oldu. Üniversitemiz standında 46 liseden 3200 öğrenciyi ağırladı.

Üniversitemiz öğrencilerle buluşmaya devam ediyor. Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Alanya Belediyesinin ortaklığında Alanya Rehberlik ve Araştırma Merkezi koordinatörlüğünde düzenlenen üniversite tanıtım günlerine katılan Üniversitemiz standında 46 liseden 3200 öğrenciyi ağırladı. 2 gün süren fuar boyunca öğrencilerle bir araya gelen Üniversitemiz, meslekler ve doğru tercihin önemi hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Aynı zamanda öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtlanarak kişisel özelliklere göre meslek seçmenin önemi örneklerle anlatıldı.