BirStore Açıldı

Biruni Üniversitesi logolu ürünlerin satış mağazası “BirStore”, törenle açıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Adnan Yüksel’in açılışını yaptığı mağazamız ilk günden yoğun ilgi gördü.

Modayı bu mağaza belirleyecek

Aidiyet duygusuna önem veren Üniversitemiz, önemli bir projeyi daha hayata geçirdi. Mezunların ve öğrencilerin yoğun talebi üzerine Üniversitemizin logosu, giyilebilir ürünlerle artık her zaman yanınızda olacak. Reyhan Binası 3. katta açılan “BirStore” mağazasında Biruni logolu tekstil ve kırtasiye ürünleri yer alıyor.  Ürün çeşitliliği öğrencilerden gelen taleplere göre zenginleştirilecek.

Özel koleksiyonlar hazırlanacak

Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Adnan Yüksel; mezunlardan, öğrencilerden ve özellikle yurt dışından gelen yoğun istek üzerine mağazayı açmaya karar verdiklerini dile getirerek, “Üniversitemizin logosunun her yerde taşınabilir olması bizim için oldukça gurur verici. Özel koleksiyonlarımızla mağazamız zaman içinde daha da çeşitlenecek. E-store mağazamız da yakında açılacak” dedi.