Rehberlik ve Psikolojik Destek Hizmeti İçin Her Zaman Yanınızdayız

Rehberlik ve Psikolojik Destek Hizmeti İçin Her Zaman Yanınızdayız

    Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğümüz bünyesine hizmetlerini sürdüren Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Birimimiz, yeni adresinde hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor. Biruni Binası 3. kata taşınan Rehberlik ve Psikolojik Destek Danışmanlık Birimimiz, uzman psikoloğumuz eşliğinde öğrencilerimizin kişisel, sosyal ve akademik gelişimlerine rehberlik ediyor.

    Eğitim sürecinde rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleriyle öğrencilerin sosyal duygusal, akademik ve kariyer gelişimlerinin desteklenmesini oldukça önemseyen Üniversitemiz, öğrencilerimizin kendilerini daha iyi tanımalarına ve geliştirmelerine destek olmayı sürdürüyor. Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğü bünyesine hizmetlerini sürdüren Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Birimimiz, yeni adresinde hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor. Uzman kadromuz; gelişimsel, önleyici, iyileştirici ve destek hizmetleriyle öğrencilerimizin her zaman yanında olacak.

    Yüz Yüze ve Online Destek

    Biruni Binası 3. Katta bulunan Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Birimimizdeki uzmanımıza hafta içi her gün 09:00 – 16:30 saatleri arasında ulaşabilirsiniz. Görüşmeler, yüz yüze olabildiği gibi online olarak da gerçekleştirilebilecek. Tüm görüşmelerde etik ilkeler korunmaktadır.