Çocuklar Oyuncaksız ve Kitapsız Kalmasın!

Hep Birlikte Aşacağız. Depremzedelerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Biruni Üniversitesi olarak Üniversitemiz Öğretim üyeleri, Öğrencilerimiz ve İdari personelimiz ile bu elim hadise karşısında milletçe hissettiğimiz büyük acıyı hafifletmek için depremin ilk gününden itibaren yardımlar için seferber olmaya, destek olmaya devam ediyoruz. Depremden etkilenen çocuklarımıza destek olmak amacıyla, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Lütfü Ilgar’ın koordinatörlüğünde oyuncak, kitap, kırtasiye malzemesi yardımı projesini yürütüyoruz.
    Bu tür acıların bir daha yaşanmaması temennisiyle, depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyoruz.

YER: Biruni Üniversitesi Biruni Binası B406 sınıf
    Adres : Biruni Üniversitesi 10.yıl Cad. Protokol yolu no:45 Topkapı /İstanbul