Diş Hastanemiz Sağlık Turizminde Öne Çıkıyor

Diş Hastanemiz Sağlık Turizminde Öne Çıkıyor

    22 Kasım Dünya Diş Hekimliği Gününde konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Adnan Yüksel, Üniversitemizde nitelikli diş hekimleri yetiştirildiğini, diş hastanemizde binlerce kişinin sağlığına kavuşturulduğunu belirterek, “Afrika’dan Brezilya’ya Rusya’dan Amerika’ya kadar pek çok ülkenin vatandaşı tedavi olmak için hastanemize geliyor” dedi.

     

     

    Ağız ve diş sağlığının korunması için özveri ve fedakârlıkla çalışan bilimden ve eğitimden aldığı güçle geleceğin hekimlerini yetiştiren Üniversitemiz, hekimlerimizin “Dünya Diş Hekimleri Günü”nü düzenlenen törenle kutladı. Biruni Üniversitesi Konferans Salonunda düzenlenen törenin açılış konuşmasını Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Adnan Yüksel gerçekleştirdi.

     

    Sağlık Turizminde Fark Oluşturduk

    Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Adnan Yüksel, Biruni Üniversitesi’nin nitelikli diş hekimleri yetiştirdiğini, diş hastanemizde binlerce kişiyi sağlığına kavuşturmak için hizmet verildiğini belirterek sözlerine başladı. Hastanemize Güney Afrika’dan Brezilya’ya Rusya’dan Amerika’ya kadar pek çok ülkeden insanların tedavi olmak için geldiğine vurgu yaparak, sağlık turizminde diş hastanemizin güvenirliliği ve kalitesiyle fark oluşturduğunu söyledi. Rektörümüz Üniversitemizin yaptığı çalışmaların dünyada yankılandığını sözlerine ekledi. Ardından Rektörümüz, 5. yılını dolduran hekimlerimizi ve çalışma arkadaşlarımızı tebrik ederek Diş Hastanesi Başhekimimiz ve Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Sayın Muzaffer Gülyurt’a plaketini takdim etti.

     

    Meslekte 48. Yıl…

    Plaketini Rektörümüzün elinden alan Prof. Dr. Sayın Muzaffer Gülyurt, yaptığı konuşmada meslekte 50. yılı doldurmaya 2 yıl kaldığını söyleyerek genç meslektaşlarına şöyle seslendi: “Meslekte 48. senemdeyim. Allah sizlere de uzun yıllar mesleğinizi yapabilmeyi nasip etsin.” diye konuştu.

     

    Güçlü Bir Aileyiz

    Diş Hekimliği Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Sayın Naime Bilinç Bulucu, hekimlerimize ve idari kadroda çalışan tüm ekibe teşekkür etti. Aidiyet ruhuyla çalışmanın ve birlikteliğin önemine vurgu yapan Bulucu, Dr. Öğretim Üyesi Tuna Kaplan’a plaketini takdim etti. Dr. Öğr. Üyesi Belen Şirinoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Nuray İskeflioğlu, Sena Keskine Barışer, Barış Seri, İlknur Taş, Selman Aygün, İlkesu Baytek, Pelin Ata törende plaket alan diğer isimlerdi. Tören, pasta kesim töreniyle sona erdi.