Biruni Engelli Öğrenci Birimi “Engelli Çocuk Hakları (Eçha) Ağının Güçlendirilmesi” Temalı Proje Kapsamında Gerçekleştirilen Toplantıya Katıldı

Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Uğur Cavlak üniversitemiz Engelliler Birimi’ni temsilen Şişli Belediyesi Feriköy Sosyal Tesislerinde 13.05.2022 tarihinde düzenlenen Avrupa Birliği tarafından desteklenen “ENGELLİ ÇOCUK HAKLARI (EÇHA) AĞININ GÜÇLENDİRİLMESİ” temalı proje kapsamında gerçekleştirilen toplantıya katılmıştır. Prof. Dr. Uğur Cavlak toplantı kapsamında katılımcılara SWOT Analizi eğitimi vermiş ve Tohum otizm vakfı tarafından organize edilen “Kamu - Sivil Toplum Örgütleri – Üniversite - Yerel Yönetimler İşbirliğini Güçlendirme” yuvarlak masa toplantısında moderatör olarak görev almıştır. Toplantı sonunda EHÇA ve üniversitemiz arasında engelli çocuk hakları ağının güçlendirilmesi konusunda işbirliği protokolü oluşturulmasına karar verilmiştir.