Erasmus+ Staj ve Öğrenim Hareketliliği İngilizce Sınavı

Sevgili Öğrenciler,

Erasmus+ Staj ve Öğrenim Hareketliliği sınavı online olarak BirDeha sistemi üzerinden yapılacaktır.

Başvurularda eksik, hatalı ya da güncel olmayan belgeler değerlendirme sürecine alınmamış olup, başvurusu geçerli olan öğrenciler BirDeha sistemi üzerinden sınavlarına girebileceklerdir.

BirDeha üzerinden yapılacak olan Erasmus sınavının yazılı (test) kısmı 16 Mart Perşembe saat 10:00 - 11:30 arasında gerçekleştirilecektir. Sınav 60 sorudan oluşmakta olup sınav için süreniz 90 dakikadır.

BirDeha üzerinden yapılacak olan speaking sınavı kısmı 17 Mart Cuma 13:00'te başlayacaktır. Öğrenciler online oturum odasına giriş sırasına göre sınava alınacaklardır.

Bu tarih ve saat aralığında sınav sistemde otomatik olarak açılacak ve aralık sona erdiğinde otomatik olarak erişim kapanacaktır.

Sınavınız için teknik sorular: sbabacan@biruni.edu.tr
    Uluslararası İlişkiler Direktörlüğü