İngilizce I - ING111 Dersi Muafiyet Sınavı Duyurusu

Değerli Öğrencilerimiz,

31 Ekim - 3 Kasım tarihleri arasında 1.sınıf öğrencilerine ING111 kodlu İngilizce I dersinin muafiyet sınavı yapılacaktır. Sınav Online olarak BEM sistemi üzerinde gerçekleştirilecektir. Anasayfaya girdiğinizde sistemde dersinizi ve içerisinde sınavınızı görebilirsiniz.

Sınavınız 25 sorudan oluşmaktadır, süreniz 30 dakikadır. Yanlışlar doğruyu götürmemektedir. 1.sınıf olmayan ve dersi alttan alan öğrenciler sınava giremeyecektir.

Dersten muaf sayılan öğrenciler güz dönemi boyunca İngilizce I dersini almayıp, muaf sayılacaklardır.

Sınav için son gün 3 Kasım Perşembe günü saat 23:59’dur. Bu tarih sonrasında sistem yapılan sınavları kabul etmeyecektir. Mazeret sınavı olmayacaktır. Sınava girmeyen öğrenciler derslere başlayacak ve vize-final sınavlarına gireceklerdir.

Sınavınızı yaptıktan sonra sınavı bitir butonuna tıklayarak lütfen sınavı sonlandırınız. 30 dakikanın dolması halinde sistem otomatik olarak sınavı sonlandıracaktır.

Teknik problemlerle ilgili lütfen ydb@biruni.edu.tr adresine mail atınız.

Başarılar dileriz.