İstanbul İnsan Kaynakları Forumu (İstanbul HR Forum)’na üniversitemizi temsilen katılım sağlanmıştır

5-6 Aralık 2022 tarihinde Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından düzenlenen 3000 kişinin katılım sağladığı, İstanbul İnsan Kaynakları Forumu (İstanbul HR Forum)’na Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Solak başkanlığında Kariyer Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Lutfiye Karcıoğlu Batur, Kariyer Merkezi Uzman Yardımcısı Merve Sarıbekiroğlu ve Kariyer Klübü Başkan Yardimcisi Ahsen Zerin üniversitemizi temsilen katılım sağlamıştır.

İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenenen Forum’da; kamu kurumlarının, özel sektör kuruluşlarının, yerel yönetimlerin ve akademi camiasının insan kaynakları profesyonelleri ile Uluslararası Çatı Kuruluşların temsilcileri bir araya gelerek “İnsan”ın refahın odağında olduğu vurgusu ile bilgi ve tecrübe paylaşımında.