Subperiostal İmplant ile Hızlı ve Konforlu Tedavi

Subperiostal İmplant ile Hızlı ve Konforlu Tedavi

    Subperiostal İmplant, çene gelişimini tamamlamamış ve ağız içerisinde yeterli kemik desteğine sahip olmayan kişilere uygulanan bir implant yöntemidir.


    Subperiostal İmplantı diğerlerinden ayıran en belirgin özellik kişinin kalça kemiğinden parça alınmadan (iliak tedavisi) gerçekleştiriliyor olmasıdır.


    Ağız içerisinde yeterli kemik desteğine sahip olmayan kişilere kalça kemiğinden parça alınarak uygulanan iliak tedavisinde iyileşme ve tedavi süresi ortalama 7-8 ay sürmektedir. Subperiostal, yani kişiye özel uygulanan implant yönteminde dijital diş hekimliği uygulamaları kullanılır ve kişinin Ortopedik bir operasyon geçirmesine gerek duyulmaz.


    Ağız içi ön muayene ve tedavi planlanması sonrasında dijital diş hekimliği uygulamaları arasında yer alan CAD/CAM teknolojisiyle implantlar özel olarak üretilir ve bir haftada hastanın ağız içine yerleştirilir. Gelişmiş tedavi yöntemleri arasında yer alan Subperiostal implant ile bir hafta içerisinde tedavi sürecinizi tamamlayabilir, hayal ettiğiniz gülüşe sahip olabilirsiniz.