Kişiye Özel Yeni Nesil Ortodonti Tedavisi

Biruni Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi; 3000 m2 alanda, 5 kat, 105 ünit kapasitesi ve çoğunluğu özel hasta kliniklerine dönüştürülmüş yeni tasarımıyla 2015 yılından beri İstanbul’un merkezinde hizmet vermektedir.

Üniversite Hastanesi Güvencesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Tedavileri

Bilimin Öncülüğüne Tedavi Uygulamaları
    Biruni Üniversitesi Diş Hastanesi üstün teknolojik donanımı, seçkin akademik kadrosu ve hasta odaklı hizmet anlayışı ile bilimin öncülüğünde ileri tanı ve tedavi hizmetleri sunuyor.

Yüksek Hijyen Standartları (kişiye özel Unitler)
    Biruni Üniversitesi Diş Hastanesinde üst düzey hijyen standartları uygulanmaktadır. Diş hastanemizde ağız ve diş tedavileri, her hastaya özel ayrılmış “izolasyonlu kabinlerde” üst düzey hijyen önlemleri ile gerçekleştiriliyor.

Güçlü, Akademik Hekim Kadrosu
    Biruni Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi uluslararası platformda başarılara imza atmış ve özellikli branşlarda uzmanlaşmış güçlü akademik kadrosu ve tecrübeli sağlık çalışanlarıyla

ULUSLARARASI HASTALAR İÇİN REFERANS MERKEZİ

Ağız ve diş sağlığında sekiz ana bilim dalında, dünya ile aynı anda gelişmiş tedavi yöntemleri sunan hastanemiz, uluslararası hastaların da en çok tercih ettiği merkezler arasında yer alıyor. Yurtdışından gelen hastalarımızın tedavi planlaması tüm bölümlerin ortak kararı ile yapılıyor ve sağlıklı, hızlı ve kalıcı çözümler sunuluyor.

BÖLÜMLERİMİZ

• Diş Beyazlatma
    • Lazer ile diş estetiği
    • Pembe Estetik

Biruni Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanemizde ileri düzeyde akademik bilgi birikimi ve tecrübe gerektiren kompleks ağız ve diş tedavilerini üniversite hastanesi tecrübesiyle başarıyla gerçekleştiriliyoruz.