Öğrencilerimiz Kick Boks’ta 2 Bronz Madalya Kazandı

Öğrencilerimiz, Türkiye Üniversiteler arası Kick Boks Şampiyonasından 2 Bronz Madalya ile dönerek Üniversitemize büyük gurur yaşattılar.

Üniversitemiz bilimsel çalışmalarda olduğu gibi spor alanında da başarılara imza atmaya devam ediyor. Üniversitemiz 2021-2022 sportif faaliyetler kapsamında 92 üniversitenin katıldığı Türkiye Üniversiteler arası Kick Boks Şampiyonasına katıldı. Şampiyona katılan öğrencilerimiz, başarılarıyla döndü.

İlk 3’teyiz

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulumuz Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Bölümü öğrencimiz Can Bora Bartın 91+ kg'da, Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi 4.sınıf öğrencisi Yusuf Ayan 84 kg'da, müsabakaya katılan üniversiteler arasında 3.sırada yer almış ve Üniversitemize bronz madalya kazandırmıştır.

Biruni Ailesi olarak antrenörlerimiz ile öğrencilerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.