Önlisans Öğrencileri (Tüm Programlar) ING111 İngilizce Dersleri Muafiyet Sınavı

Doğrulama Kodu

1- ING-111 İngilizce dersinin muafiyet sınavı online olarak yapılacaktır.
    2- 2021 yılında kayıt yaptıran ÖNLİSANS (MYO nun TÜRKÇE eğitim yapan bölümleri) öğrencilerimiz BİRDEHA sisteminde sınava otomatik olarak kaydedilecektir.
    3- Sınava 06-10 / 09-10- 2021 tarihleri arasında istediğiniz saatte girilebilecektir.
    4- Bu sınavda Harf NOTU DD-DC-CC-CB-BB-BA- ve AA olan öğrenciler bu dersten muaf olacaklar ve notları sisteme bu şekilde işlenecektir.
    5- Sınava girmeyen veya FF alan öğrenciler dersi alıp gerekli sınav ve devam şartlarını yerine getirmek zorunda olacaklar.
    6- Ayrıca sınava girmesine rağmen muaf olmak istemeyen öğrenciler, ekte verilen dilekçeyi doldurarak B-625 deki Yabancı Diller Bölüm Başkanlığına elden iletirlerse muafiyetine son verilecektir.
    7- Sonuçlar 10-10-2021 Pazar günü web sayfasında duyurulacaktır.

NOT: Listede olmayan 2021 yılı kayıtlı öğrencilerimiz ydb@biruni.edu.tr ye emil göndererek sınava kayıt yaptırabilirler.