Prof. Dr. Sayın Fatma Çelik Hayatınıza Yön Verecek Konuşmasıyla Diyarbakır’da

MYO Müdürümüz ve Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sayın Fatma Çelik, ilham veren “Hayaller ve Gerçekler” başlıklı konuşmasıyla Diyarbakır’da lise öğrencileriyle buluşacak.

Üniversitemiz; Bursa ve Alanya’nın ardından şimdi de Diyarbakır’daki lise öğrencileriyle bir araya geliyor. Diyarbakır’da bulunan 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenecek Üniversite Tercih ve Kariyer Günlerine katılacak olan Üniversitemiz, öğrencilere liseden üniversiteye uzanacak eğitim yolculuğunda karşılaşabilecekleri her adım hakkında ayrıntılı bilgi verecek.

Hayatınızı yönlendirirken…

Aynı zamanda fuara öğrencileri ilham veren konuşmasıyla tanınan MYO Müdürümüz ve Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sayın Fatma Çelik katılacak. Öğrencilere “Hayaller ve Gerçekler” başlığı altında başarılı olmanın püf noktalarını örneklerle anlatacak. Hayatınıza yön verecek bu konuşmayı dinleyebilir ve fuarda standımızı ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Dicle Üniversitesi Rektörlüğü Kongre Merkezi Binası

Sur-Diyarbakır