Rektör Prof. Dr. Arturo Reyes Sandoval’dan Üniversitemize Ziyaret

National Polytechnic Institute (Instituto Politécnico Nacional) Rektörü Prof. Dr. Sayın Arturo Reyes Sandoval ve beraberindeki heyet, 3 Mart Perşembe saat 15.00’de Üniversitemizi ziyarete edecek.

Meksika’da bulunan National Polytechnic Institute (Instituto Politécnico Nacional) Rektörü Prof. Dr. Sayın Arturo Reyes Sandoval ile beraberindeki heyet, 3 Mart Perşembe saat 15.00’de Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Adnan Yüksel’i makamında ziyaret edecek.

Aşı çalışmalarına katkılarıyla tanınıyor

Astra-Zeneca aşı çalışmalarına yaptığı katkılarla tanınan ve bugüne kadar yaptığı çok sayıda çalışmayla adından söz ettiren Prof. Dr. Sayın Arturo Reyes Sandoval akademisyenlerimizle bir araya gelecek. Reyhan Binası Konferans Salonu’nda aynı zamanda verilecek seminere tüm akademisyenlerimiz davetlidir.