Üniversitemiz Etnospor Kültür Festivali’nde

Spor Koordinatörlüğümüz bünyesinde geleneksel okçuluk alanında başarılara imza atan sporcularımız Etnospor Kültür Festivali’nde Üniversitemizi temsil edecek.

Dünya Etnospor Konfederasyonu (DEK), Etnospor Kültür Festivali'nin 5'incisi 9-12 Haziran tarihlerinde İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirecek. Spor Koordinatörlüğümüz bünyesinde geleneksel okçuluk alanında başarılara imza atan sporcularımız da festivale katılarak Üniversitemizi temsil edecek.

Doğa İletişiminin Önemi

Etkinlikte, geleneksel sporlar ve oyunlar, geleneksel sanatlar, gastronomi, sahne sanatları gibi birçok başlıkta etkinlik gerçekleştirilecek. Katılımcılar, profesyonellerin gözetiminde ok atma ve at binme gibi geleneksel spor ve oyunu ücretsiz olarak deneyimleyebilecek. Ziyaretçiler aynı zamanda festival boyunca geleneksel sporlar ve oyunlar başta olmak üzere doğa ve hayvan iletişimi gibi konularda bilgi edinebilecek.