Voleybolda Çeyrek Finaldeyiz

Kadın Voleybol Takımımız, Işık Üniversitesi ile yaptığı karşılaşmayı 3-0 kazanarak adını çeyrek finale adını yazdırarak Üniversitemize büyük gurur yaşattı.

Üniversitemiz sporda başarılarına bir yenisini daha ekledi. Kadın Voleybol Takımımız, Işık Üniversitesi yaptığı kıyasıya geçen karşılaşmayı başarıyla tamamladı. Harika bir performans göstererek güzel bir takım oyunu sergileyen Takımımız, büyük beğeni topladı. Özellikle takımımızda maç içerisinde az sürede yer almalarına rağmen öğrencilerimiz Melike Kıykaç ve Gülşah Sevdi hücum anlamında gösterdikleri performansla göz doldurdu.

Yarı Finale Hazırız!

Üniversitemizin Spor Koordinatörü Gökhan Çam ve Antrenör Serkan Bilgücü, bu yıl yapılan maçlarda önemli başarılar elde ettiklerini dile getirerek şunları söyledi: “Önümüzdeki çeyrek final maçına en iyi şekilde hazırlanıp son 3 maçta gösterdiğimiz takım oyununu sahaya yansıtıp yarı finale de Üniversitemizin adımızı yazdırmak istiyoruz.”