9. Biruni Kariyer Günleri

Değerli Öğrenci ve Mezunlarımız,

Biruni Üniversitesi Kariyer Merkezi olarak, sizleri 9. Kariyer Günleri etkinliğimize davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz! Kariyer planlamanızı desteklemek ve iş dünyası ile güçlü bağlar kurmanıza yardımcı olmak amacıyla düzenlediğimiz bu etkinlik, sizlere eşsiz fırsatlar sunuyor.

Tarih: 23-24 Mayıs 2024 08:30-18:00

Yer: Merkez Konferans Salonu ve Fuaye Alanı

Etkinlikte Sizleri Neler Bekliyor?

- 40'tan fazla firmanın stant açacağı bu etkinlikte, çeşitli sektörlerden temsilcilerle doğrudan iletişim kurma fırsatını yakalayabilirsiniz.

- İki gün boyunca devam edecek sunumlarda, sektör profesyonelleri ve uzmanları en güncel bilgileri, deneyimlerini ve kariyer ipuçlarını sizlerle paylaşacak.

- Kariyer danışmanlığı, özgeçmiş hazırlama ve mülakat teknikleri gibi konularda rehberlik alabilir, kariyer planlamanızı şekillendirebilirsiniz.

Katılım Neden Önemli?

- Kariyer Günleri etkinliğimiz, iş dünyası ile doğrudan bağlantı kurmanızı sağlayacak ve kariyer yolculuğunuzda önemli bir adım atmanıza yardımcı olacaktır.

- Etkinlik boyunca gerçekleştireceğimiz sunumlar, sizlere ilham verecek ve kariyer hedeflerinizi belirlemenizde yol gösterecektir.

Nasıl Katılabilirsiniz?

Etkinliğe katılmak isteyenlerin yapmaları gereken tek şey, etkinlik günü belirtilen saatte konferans salonu ve fuaye alanında hazır bulunmaktır. Katılım için önceden kayıt olmanıza gerek yoktur.

Hepinizi 9. Kariyer Günleri etkinliğimizde görmekten mutluluk duyacağız. Kariyerinizde başarılı olmanız için sunduğumuz bu eşsiz fırsatı kaçırmayın!

Katılım Belgesi verilecektir. (En az %50 katılım beklenmektedir)

Öğr. Gör. Sena ÖNER

Kariyer Merkezi V. Müdür