Akran Buluşması Başlıyor

Etkinlik Tarihi: 24.02.2021 (Çarşamba)

Etkinlik Saati : 20:00

Platform : Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ZOOM

Moderatör : Arzu İNSAN

Aday öğrencilerimizi ve üniversitemizde eğitim gören öğrencilerimizi “Akran Buluşması” etkinliğimizde bir araya getiriyoruz. Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Eğitim Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi' de eğitim gören öğrencilerimiz, aday öğrencilerimiz ile "Soru-Cevap" formatında online platform üzerinde buluşacak. Etkinlikte 22 öğrencilerimiz, hem YKS'ye hazırlık deneyimlerini paylaşacak hem de aday öğrencilerimize tercih etmek istedikleri bölümle ilgili bilgi paylaşımında bulunacak.

Konuşmacılar:

Tıp Fakültesi Öğrencisi = EMEL KAYA = "Gerçeğe Dönüşen Hayaller!"

Diş Hekimliği Öğrencisi = BAŞAK CESUR = "Klinikte Bir Bale Öğretmeni!"

Eczacılık Fakültesi Öğrencisi = BERŞAN BEKAROĞLU = "Her Yönden Eczacılık"

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Öğrencisi = NİHAL AÇAR = "Neden Biruni, Neden PDR?"

Özel Eğitim Öğretmenliği Öğrencisi = HATİCE BORUCU = "Yolunuzun Güzelliği Kime/Neye Bağlı?"

Okul Öncesi Öğretmenliği Öğrencisi = ESMANUR TEKİN = "Hayalime Adım Adım"

İngilizce Öğretmenliği Öğrencisi = AYÇİN ÖZDEMİR = "Dil Öğretimine Yeni Bir Soluk"

İlköğretim Matematik Öğretmenliği Öğrencisi = ELİF CEYLAN = "Desbunda"

Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrencisi = ELİF ASLAN = "Yaptığın İşi Sevmek Mi Sevdiğin İşi Yapmak Mı?"

Biyomedikal Mühendisliği Öğrencisi = HİLAL ŞENTÜRK = "Hedefe Doğru Azmin Önemi!"

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Öğrencisi = ZİYA BERKE YENTÜR = "Mimarlık ve Yaşam"

Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi = BARAN PELİT = "Bilgisayar ve Teknolojiye Düşkün Marjinal Biri"

Beslenme ve Diyetetik Öğrencisi = HÜMEYRA MUTLU = "İlgi ve Yeteneğin Değeri!"

Çocuk Gelişimi Öğrencisi = HÜLYA AKKOCA = "Dönüşüm Yolculuğu"

Dil ve Konuşma Terapisi Öğrencisi = ZEYNEP CİNGÖZ = "Dil, Sanat ve İnsan!"

Hemşirelik Öğrencisi = EDANUR ÖZTÜRK = "İnsanın Olduğu Her Yerde Her Duygudayım"

Ebelik Öğrencisi = ÇAĞLA YAKUPOĞLU = "Doğum Mucizesi ve Ebelik"

Ergoterapi Öğrencisi = SAMET ÖZCAN = "Deneyim ve Karar"

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Öğrencisi = MEHMET ŞAFAK ERGÜL = "Hayal Etmek ve Kazanmak"

Odyoloji Öğrencisi = SENANUR GAZAÇEŞME = "Mesleğe Hazırlanmak!"

Sosyal Hizmet Öğrencisi = EMİN BEYAZIT = "Meslek Lisesinden Üniversiteye Tırmanış"

Sağlık Yönetimi Öğrencisi = TİMUR KÖSE = "Hayallerime Kavuşturan Eğitim ve Deneyim"