Eğitim Fakültemizde İki Program Akredite Edilmiştir

Eğitim Fakültemizin, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programı ile Özel Eğitim Öğretmenliği Programları, Öğretmenlik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (EPDAD)  tarafından akredite edilmiştir. Üniversitemizin diğer programlarının da akreditasyon süreçleri devam etmektedir.

Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Sayın Adnan Ömerustaoğlu, Üniversitemizin kaliteli eğitime verdiği öneme vurgu yaparak şunları söyledi: “Üniversitemiz, insanlığın ihtiyacı olan bilgiyi üreten, eleştirel düşünebilen, kişisel ve mesleki alanda kendini sürekli yenileyen, etik değerlere sahip, ulusal ve evrensel sorunlara duyarlı, toplumun değer yargılarına ve farklılıklarına saygılı, problemlere çözüm üretebilecek yetkinlikte bireyler yetiştirmeyi misyon edinmiştir. Bu kapsamda en iyi eğitimi vermek için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programı ile Özel Eğitim Öğretmenliği Programlarımızın akreditasyon süreçleri tamamlanmıştır. Diğer programlarımız için de  hazırlıklarımız devam etmektedir.”

Biruni Ailesi olarak, Eğitim Fakültemizi başarılarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.