Mezunlarımızla Gurur Duyuyoruz

Eczacılık Fakültesi 2021 mezunu Eczacı Edanur Yusuf Eczacılıkta Uzmanlık sınavı (EUS) Türkiye 17si, Tıp Fakültesi 2020 mezunu Dr. Alparslan Özdemir Tıpta Uzmanlık sınavı (TUS) Türkiye 29.su, Tıp Fakültesi 2020 mezunu Dr. Betül Demir Tıpta Uzmanlık sınavı (TUS) Türkiye 34.sü, Diş Hekimliği Fakültesi 2021 mezunu Dr. Betül Sena Uncu Diş hekimliği uzmanlık sınavında (DUS) Türkiye 70.si olmuştur.

'BAŞARMAK İÇİN İNANMAK, İNANMAK İÇİN AŞK GEREKİR'

Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Adnan Yüksel, Üniversitemiz mezunlarından başarılar arka arkaya geliyor ve gurur duyuyoruz. Eğitimde yeni bir vizyon hedefiyle yola çıkan üniversitemizin, uygulamakta olduğu Biruni eğitim yöntemleriyle (BirDeHa, BirBilginOl, BirDüşEğit,  BirBilPar, BirAkAr, BirEBir,  BirBirEt,  BirKarDan,  BirSemSer,  BirBirİleri) başarılı sonuçlar çıkmaktadır. Gece gündüz demeden çalışarak başarı kazanan öğrencilerimize, onları kalpleri titreyerek bugünlere getiren ailelerine, Üniversitemize başladıkları andan itibaren her öğrenciyi kendi evlatları gibi hayata hazırlayan ve son bilgilerle donatan başta Dekanlarımız ve öğretim üyelerine bu gururu yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıllarda daha yüksek başarılara ulaşabileceğimize dair inancım tamdır” dedi.