2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Eğitim Modeline Dair Detaylar

Doğrulama Kodu

Koronavirüs (Covid19) salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulunun önerileri, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda 18.11.2020 tarihinde İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgede birçok tedbir kararının uygulanmasına karar verilmiştir.

Bunlardan biri de 01.01.2001 tarihi ve sonrasında doğanların belirli saatlerde sokağa çıkmasına izin verilmesidir. Bu bağlamda Üniversitemiz öğrencilerinin bir bölümünü kapsayan bu karar nedeniyle Üniversitemizde 2020-2021 Güz döneminde tüm dersler online olarak devam edecektir. Ara sınavlar ise diş hekimliği fakültesi 4. ve 5. sınıf öğrencileri hariç olmak üzere online yapılacaktır.
    Konu ile ilgili ayrıntılı bilgiler her akademik birimin web sayfasında yayımlanacaktır.

Rektörlük