2022-2023 Akademik Yılı Erasmus+ 2020 Konsorsiyum Projesi Akademik - İdari Personel Seçim Sonuçları

2022-2023 Akademik Yılı Erasmus+ 2020 Konsorsiyum Projesi Akademik - İdari Personel Seçim Sonuçları

    2022-2023 Akademik yılı Erasmus+ 2020 Projesi Konsorsiyum Personel Hareketliliğine katılmak üzere başvuru yapan akademik ve idari personellere ait başvuruların değerlendirilmesi Seçim Komisyonu üyeleri tarafından yapılmıştır. 
     
    Yedek listedeki personellerimiz hibesiz olarak işlemlerine devam etmek istedikleri takdirde Uluslararası İlişkiler Direktörlüğüne 06.03.2023 - 08.03.2023 tarihleri arasında dilekçelerini teslim etmeleri gerekmektedir. Belirtilen tarihler dışında getirilen dilekçeler kabul edilmeyecektir. İtiraz sonucu, itiraz tarihini takiben en geç 7 iş günü içerisinde dilekçe sahibine şahsen, e-posta ve diğer iletişim araçlarıyla yapılır.

    Hakkından feragat etmek isteyen personellerimiz 08.03.2023 saat 17:00'a kadar feragat dilekçeleriyle birlikte Uluslararası İlişkiler Direktörlüğüne bizzat müracaat etmesi gerekmektedir.

     

    NOT: Hibe kazanan ve işlemlerine hibesiz devam etmek isteyen personellerimizin kabul mektubu tarihlerine göre vize süreçlerine başlamaları ve vize randevularını aldıktan sonra vize yazısı için Uluslararası İlişkiler Direktörlüğüne aldıkları vize randevu tarihlerini bildirmeleri gerekmektedir.

    Hibe sözleşmeleri, gidilecek olan ülkenin vizesi temin edildikten sonra imzalanacaktır.

     Hibe Sözleşmesi için gerekli olan belgeler;

     

    · Vize fotokopisi

    . Denizbank Euro Hesabı

    Gidilecek olan ülke için vize şartı aranmıyorsa veya yeşil pasaportunuz bulunuyorsa, hibe sözleşmesi yapılabilmesi için satın alınmış ya da rezerve edilmiş seyahat bilgilerinin ve pasaport bilgilerinizi ofisimize iletilmesi gerekmektedir.

    *Yedek liste; asil listede yer alan adaylar hareketlilikten faydalanamadığı takdirde hak yedek listede yer alan adaylara geçecektir.

    * Hibenin verimli kullanılabilmesi için hareketliliklerin 6 gün hibelendirilmesi öngörülmüştür (4 hareketlilik + 2 seyahat günü)

     

    Tüm soru ve sorunlarınız için erasmus@biruni.edu.tr adresine e-mail gönderebilirsiniz.

     

    Uluslararası İlişkiler Direktörlüğü

     

    Seçim sonuçları için tıklayınız.