Potanın Birunileri Birinci Ligde

Potanın Birunileri 1. Ligde

    Üniversitemizin Erkek Basketbol Takımı 2020-2021 sezonun da 2. Ligde 5’te 5 yaparak ve grubu 1. sırada tamamlayarak üniversiteler arası müsabakalarda 1. lige yükseldi.

    Üniversitemiz bilim, kültürdeki başarılarının yanı sıra sporda da başarılarını sürdürüyor. Biruni Üniversitesi’nin Erkek Basketbol Takımı 2020-2021 sezonun da 2. Ligde 5’te 5 yaparak ve grubu 1. sırada tamamlayarak üniversiteler arası müsabakalarda 1. lige yükseldi. Müsabakalara, İstanbul’daki üniversitelerin katıldı. Üniversitemiz son maçta Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ile karşılaştı. Üniversitemiz, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’ni 96 – 48 mağlup ederek 1. Lige yükselme başarısını gösterdi.

    Hedef Süper Lig...

    Basketbol Antrenörümüz Serkan Bilgücü, başta Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Adnan Yüksel olmak üzere çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerine başladı. 5 yıldır çok çalıştıklarını ve bugün başarıya ulaşmalarının gururunu yaşadıklarını aktaran Bilgücü, “Takım sporlarındaki başarılarımıza bir yenisini daha ekledik. Öğrencilerimize gösterdikleri başarıdan dolayı sonsuz teşekkür teşekkürlerimi sunarım.” dedi. Üniversitemizi 1. Ligde en iyi şekilde temsil etmek için uğraşacaklarını aktaran Bilgücü, başarılarına başarı katarak süper lige çıkmayı çok istediklerini aktardı. Bilgücü, son söz olarak öğrencilere akademik çalışmalara önem verirken sporun da ihmal edilmemesi gerektiğine dikkat çekti.