2. Uluslararası Epigenetik Kongresi Biruni Üniversitesi Bilimsel Desteği ile İstanbul'da Bilim İnsanlarıyla Buluşuyor

2-3 Eylül tarihlerinde Biruni Üniversitesi’nin bilimsel desteğiyle, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Osmanlı Arşivleri Külliyesi’nde gerçekleşecek 2. Epigenetik Kongresine Türkiye’den ve Dünyadan çok sayıda bilim insanı katılacak.

Kongrede, epigenetik ve genetik faktörlerin etkileşimi ele alınarak, çevresel etkilerin sağlık üzerindeki rolü incelenecek ve interaktif oturumlar sunulacak.Kongrenin moderatörlüğünü Merve Ulusoy Bilginer üstlenirken, Emeritus Prof.Mustafa Camgöz, Prof.Kenneth White ve Biruni Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Elif Sibel Aslan gibi alanında çok sayıda uzman kongrede yer alacak.