Üniversitemiz ile Çin Bilim ve Teknoloji Üniversitesi arasında önemli bir akademik köprü kuruldu

Biruni Üniversitesi Rektörlük Makamı’nda düzenlenen oturumda, iki üniversite arasında akademik iş birliği ve ortak projelerin temelleri konuşuldu.

Çin Heyeti’nin sunumuyla başlayan program, iki üniversite arasında gelecekte yapılacak iş birlikleri için büyük bir potansiyele sahip olduğunu ortaya koydu. Oturumda, iki kurum arasındaki dostluğu ve iş birliğini pekiştirmek amacıyla karşılıklı olarak hediyeler takdim edildi.

Toplantıda ağırlıklı olarak, araştırma ve eğitim alanlarında gerçekleştirilecek akademik ortaklıkların yanı sıra, öğrenci ve öğretim üyesi değişim programları konuşuldu.

Ardından, Üniversitenin konferans salonunda geniş bir katılımla gerçekleşen oturumda, Üniversitemiz öğrencileri ile bir araya gelindi. Bu buluşmada, öğrencilere yönelik olarak staj imkânları, akademik değişim süreci ve gelecekteki iş birlikleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Yaklaşık bir saat süren bilgilendirme semineri, öğrencilerin sorularının cevaplandırılmasıyla sona erdi.