2022-2023 Akademik Yılı Erasmus+ Konsorsiyum Staj Hareketliliği Hibe Kazananlar Listesi

2022-2023 Akademik Yılı Erasmus+ Konsorsiyum Staj Hareketliliği Hibe Kazananlar Listesi

    Erasmus İngilizce Dil Yeterlilik Sınavı ve başvuru sırasındaki Genel Not Ortalamanıza göre Erasmus Puanlarınız hesaplanmıştır.

    Erasmus İngilizce Dil Yeterlilik Sınavından minimum 55 puanı geçememiş öğrenciler ve https://erasmusbasvuru.ua.gov.tr/ adresinden yapılan başvurularda başvurusu uygun olmayan öğrenciler değerlendirmeye alınmamıştır.

     

    Üniversitemize tahsis edilen staj hareketliliği hibesi, kabul mektubu getiren öğrenciler için kullanılacaktır. Erasmus+ Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Program Ülkeleri ve Ortak Ülkeler Arasında Yükseköğretim Kurumları için El Kitabına göre Kabul Mektubu olan ve hibe almaya hak kazanmış öğrenciler öncelikle 2 aylık hibelendirilecektir.

     

    Hakkından feragat etmek isteyen öğrencimiz 22 / 02 / 2023 Çarşamba Günü saat 17:00'a kadar feragat dilekçesiyle birlikte Uluslararası İlişkiler Direktörlüğüne bizzat müracaat etmesi gerekmektedir.

     

    NOT: Hibe kazanan öğrencilerimizin vize süreçlerine başlamaları ve vize randevularını aldıktan sonra vize yazısı için Uluslararası İlişkiler Direktörlüğüne aldıkları vize randevusunu bildirmeleri gerekmektedir.

    Hareketliliğe hak kazanan öğrencilerimizin hareketlilik öncesi süreç takibi ve ilgili dokümantasyonun sağlanması adına Uluslararası Ofis’e gelerek iletişim bilgilerini güncellemeleri gerekmektedir.
    Vize süreci ile alakalı gerekli bilgilendirmeyi ofisimizden alabilirsiniz.
    İletişim için erasmus@biruni.edu.tr

    Saygılarımızla.

     

    2022-2023 Akademik Yılı Erasmus+ Konsorsiyum Staj Hareketliliği Hibe Kazananlar Listesi için tıklayınız.