2023 Erasmus Internship4All Konsorsiyum Başvuruları Başlıyor!

Peki ya Erasmus Internship4All Konsorsiyum ne demek?

Konsorsiyum; öğrencilere kariyerlerini yönetebilmeleri, uluslararası ve çok kültürlü iş ortamlarına uyum sağlamaları, iletişim ve girişimcilik becerilerini kazanmaları konusunda destek verir. Konsorsiyum aynı zamanda yükseköğretim kurumlarının, öğrencilerin staj hareketliliği çerçevesinde firmalarla kurdukları iletişime süreklilik sağlayacak ve bu yolla işlevselliği yüksek işbirliği oluşacaktır.

5 farklı üniversite ile eş zamanlı yürütülen Erasmus hareketliliğinde ortaklarımız;

• Altınbaş Üniversitesi
    • Bahçeşehir Üniversitesi
    • Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi
    • Işık Üniversitesi
    • Maltepe Üniversitesi

Ön lisans, lisans, yüksek lisans, doktora ve tıpta ihtisas derecesinde Biruni öğrencileri başvuru yapabilir.

Eğer ilginizi çektiyse ilerleyen günlerde yapılacak olan Konsorsiyum Bilgilendirme Toplantılarına herkesi davet ediyoruz…

Internship4all Konsorsiyum ortakları öğrencilere yalnızca danışmanlık hizmeti verir ve staj yeri bulma konusunda herhangi bir garanti vermez.