Biruni Üniversitesi 2023 Yılı Mezunu Dr. Başak Kurtuldu'dan Gururlandıran Mesaj

Biruni Üniversitesi 2023 Yılı Mezunu Dr. Başak Kurtuldu'dan Gururlandıran Mesaj

    Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi 2023 mezunlarımızdan Dr. Başak Kurtuldu’nun, Rektörümüz Prof. Dr. Adnan Yüksel başta olmak üzere Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Sema Arıcı ve öğretim üyelerine anlam yüklü mesaj. Mezuniyetinin akabinde bir devlet hastanesinin acil servis bölümünde göreve başlayan Dr. Kurtuldu, Biruni Üniversitesinde öğrenim gördüğü süre boyunca, üst düzey ve kapsamlı bir eğitim aldığını belirterek, “Aynı göreve, aynı dönemde, Türkiye’nin önde gelen köklü üniversitelerinden mezun olmuş hekim arkadaşlarımla beraber başladım. Onlarla birlikte çalışırken bir kez daha gördüm ki Biruni Üniversitesinde verilmiş olan eğitim ve öğretimin kalitesi de parmakla gösterilecek seviyede” dedi.

    Sözlerine devam eden Dr. Kurtuldu, “Gururlu bir şekilde, ‘Ben Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezunuyum’ diyebiliyorum. Bu mutluluğun kaynağı aldığım eğitimin kalitesidir.” diyerek duyduğu sevinci dile getirdi. Mesajına “Bugün mesleğime elimden gelenin en iyisini yaparak devam etmemi ve bu gururu yaşamamı sağlayan başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Adnan Yüksel ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Sema Arıcı hocalarım olmak üzere, fakültemizin kıymetli ve saygıdeğer bütün öğretim üyelerine teşekkürü bir borç bilirim.” diyerek son verdi.

    Rektör Prof. Dr. Adnan Yüksel, “Mezunlarımızdan gelen bu anlam yüklü mesajları her gördüğümde, bir kez daha gurur duyuyorum. Üniversitemizde öğrenim gören ve görevleri başındaki mezunlar her zaman bizler için birer onur ve gurur kaynağıdır.  Üniversitemiz öğretim görevlilerine yüksek kalite bir eğitim aşıladıkları için teşekkür ediyorum.” Dedi. Görevi başındaki mezunumuz Dr. Başak Kurtuldu’ya mesleğinde bir ömür boyu başarılar diledi.