Biruni Üniversitesi ‘Geleceğimi Belirliyorum - Lise Kış Okulu’ Öğrencilerin Yoğun Katılımlarıyla Gerçekleşti

Bu sene 2’cisi düzenlenen ‘Geleceğimi Belirliyorum- Lise Kış Okulu’ programı 22-26 Ocak 2024 tarihleri arasında, üniversite hazırlık sürecindeki öğrencilerin yoğun katılımlarıyla gerçekleşti. İstanbul ve Türkiye’nin farklı şehirlerinden bir araya gelen lise öğrencileri, ücretsiz olarak gerçekleştirilen ‘Lise Kış Okulu’ boyunca çeşitli eğitimler ve etkinliklerle üniversiteye gitmeden önce üniversite deneyimini yaşama fırsatı yakaladılar.

Lise öğrencileri program boyunca hedefledikleri vizyona ulaşmak için birçok mesleği yakından tanıma ve kavrama şansı elde ettiler. Üniversitemiz: Eğitim Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi alanlarında dersler gören öğrenciler, laboratuvar çalışmalarına katılarak deneyler ve gözlemler gerçekleştirdiler. Ayrıca öğrenciler program sonunda katılım sertifikası almaya hak kazandılar. Biruni Üniversitesi olarak her daim yanlarında olduğumuz öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.