Biruni Üniversitesi “Lise Kış Okulu” İle Geleceğimi Belirliyorum

Biruni Üniversitesi “Lise Kış Okulu” İle Geleceğimi Belirliyorum

    Biruni Üniversitesi’nin liseli öğrencilere yönelik olarak düzenlediği “Geleceğimi Belirliyorum” programına başvurular devam ediyor. Lise öğrencilerinin, üniversite yaşantısını ve eğitim-öğretim yapısını deneyimleyecekleri bu program, 22 - 26 Ocak 2024 tarihleri arasında üniversitemizde yüz yüze olarak düzenlenecektir. 

     

    Son başvuru tarihi 19 Ocak 2024 olan program kontenjanla sınırlıdır. Başvurular ve katılım ücretsizdir. (Yemek dâhil değildir.)

     

    Farklı liselerden birçok öğrenciyi bir araya getiren bu program sayesinde mühendislik, sağlık bilimleri, eğitim bilimleri ve mesleki eğitim konuları üzerine dersler sunulacaktır. 

     

    Öğrenciler, dersler dışında bireysel gelişim ve soru-cevap faaliyetleriyle zenginleştirilen bu programda mesleki geleceklerine dair bilinçlerini de genişletme şansı yakalayacaktır. Öğrenciler ayrıca program sonunda katılım belgesi almaya hak kazanacaktır

     

    Program, üniversite hayatına başlamadan önce tercih edecekleri bölümlere, ilgili fakültelerin uygulama alanlarına ve bu alanların işleyişlerine dair önemli bilgilerle birlikte, öğrencilere kariyer yolunda tırmanacakları basamaklarda ışık olmayı amaçlamaktadır.

     

    Başvuru için tıklayınız.