Diyarbakır’ın ardından Şanlıurfa’dayız

Üniversitemiz, il ve ilçelerdeki öğrencilerle buluşmalarını sürdürüyor. Diyarbakır’da yoğun ilgiyle karşılayan Üniversitemiz, Şanlıurfa’ya geçerek öğrencilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Üniversitemiz, Bursa, Alanya ve Diyarbakır’ın ardından Şanlıurfa ve ilçelerine uğrayarak öğrencilerle bir araya gelecek. Üniversitemiz, 22-23 Şubat tarihlerinde Viranşehir Kültür Merkezinde düzenlenecek Üniversite Tanıtım Fuarı, 24-25. Şubat tarihlerinde ise Fuarına katılacak olan Üniversitemiz, Şanlıurfa Belediye Kongre Merkezinde düzenlenecek olan Şanlıurfa Üniversite Tercih Ve Kariyer Günlerine katılacak.

Aynı zamanda fuara öğrencileri ilham veren konuşmasıyla tanınan MYO Müdürümüz ve Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sayın Fatma Çelik katılacak ve öğrencilere “Hayaller ve Gerçekler” başlığı altında başarılı olmanın püf noktalarını örneklerle anlatacak. Hayatınıza yön verecek bu konuşmayı dinleyebilir ve fuarda standımızı ziyaret edebilirsiniz.

Tarih: 22-23 Şubat

Adres: Viranşehir Kültür Merkezi