İş Ortağımız X-PM GmbH ile Almanya’da Eğitimini Tamamla Fırsatı!

Üniversitemiz, yurt dışında okumak isteyen öğrencilere çeşitli olanaklar sunmaya devam ediyor. Üniversitemiz iş ortağı X-PM GmbH, 24 Mart 2022 Perşembe saat 12.00’de Seminer 1 Salonu'nda Almanya’da eğitim olanakları hakkında seminer verecek.

Üniversitemiz, yurt dışında eğitimini tamamlamak isteyen öğrencilere çeşitli imkanlar sunmaya devam ediyor. Öğrencilerimiz, Üniversitemiz iş ortağı X-PM GmbH ile Almanya’da eğitimlerini sürdürebilecek. X-PM GmbH, 24 Mart 2022 Perşembe saat 12.00’de Seminer 1 Salonu’nda Almanya’da eğitim olanakları hakkında seminer verecek. Seminerde, DGS’siz lisans tamamlama, yüksek lisans ve doktora imkanı, üniversiteliyken çalışma imkanı, Almanya’da sınırsız oturum hakkı, mezuniyet sonrası çalışma izni gibi birbirinden önemli konular ele alınacak.

Öğrencimiz iş ortağımız X-PM GmbH aracılığıyla Almanya'da!