Kalite Toplantılarımız Devam Ediyor

Üniversitemiz; eğitim, araştırma ve topluma hizmetleriyle örnek alınan yenilikçi, girişimci ve adı gibi iz bırakan öncü bir üniversite olarak niteliklerini daha üst seviyelere taşımak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Üniversitemiz stratejik hedefleri doğrultusunda evrensel bir bakış açısı ile akademik ve idari birimlerle yakından çalışarak sürekli iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor. Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Adnan Yüksel’in öncülüğünde Rektör Yardımcımız ve Kalite Koordinatörümüz Prof. Dr. Sayın Mustafa Solak başkanlığında yapılan toplantılar devam ediyor. Bu kapsamda Senato üyelerimiz ve idari birimlerimizle düzenli olarak toplantılar gerçekleştiriliyor. Üniversitemiz, eğitime kattığı farklılıklarla bilgi üreten, eleştirel düşünebilen, kişisel ve mesleki alanda kendini sürekli yenileyen, etik değerlere sahip, ulusal ve evrensel sorunlara duyarlı ve toplumun değerlerine ve farklılıklarına saygılı problemlere çözüm üretebilecek yetkinliklerde bireyler yetiştirilmesi için gerekli tüm çalışmaları yapıyor.