Sağlık ve Eğitimin Referans Merkezi Biruni Üniversitesi Hastanesi Yeni Binasında

Sağlık ve Eğitimin Referans Merkezi Biruni Üniversitesi Hastanesi Yeni Binasında

    Biruni Üniversite Hastanesi, eğitim, bilim ve teknolojiden aldığı güçle dünya standartlarında sağlık hizmeti sunmak ve geleceğin sağlık profesyonellerini yetiştirmek amacıyla kurulan tam kapsamlı bir üniversite hastanesidir. 80.000 m2 kapalı alanda hizmet veren Biruni Üniversite Hastanesi tüm cerrahi ve dahili bilimlerde seçkin akademik hekim kadrosu, yeni nesil medikal teknolojiler ve hasta memnuniyeti odaklı anlayışı ile sağlık hizmet sunuyor.


    TÜM BÖLÜMLERDE YENİ NESİL TEDAVİLER VE ULUSLARARASI STANDARTLARDA TEKNOLOJİK ALTYAPI
    Biruni Üniversite Hastanesi; Kardiyoloji, Kalp Damar Cerrahisi, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Ortopedi, Robotik Cerrahi, Genel Cerrahi, Gastroenteroloji ve İleri Endoskopi Ünitesi, Omurga Cerrahisi, Kanser Cerrahisi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Göz Hastalıkları, Üroloji, Obezite Cerrahisi gibi tüm bölümlerde yeni nesil tedaviler ve ileri teknolojik altyapı ile sağlık hizmeti sunuyor. Ayrıca bölümler içinde kurulan özel kliniklerle sağlık sorunlarına, hedef odaklı çözümler sunmayı hedefliyor. İleri radyolojik görüntüleme yöntemleri, modern tanı-teşhis üniteleri, fonksiyonel ve donanımlı ameliyathaneler, ileri teknoloji gelişmiş yaşam destek çözümlerine sahip yoğun bakım üniteleri, hastaların iyileşmelerine katkı sağlayan konforlu hasta odaları ve mimarisi ile Biruni Üniversite Hastanesi, hastalar için nitelikli ve konforlu bir sağlık deneyimi sunuyor.


    GELECEĞİN BİLİM İNSANLARINI VE SAĞLIK PROFESYONELLERİNİ YETİŞTİRİYOR
    Biruni Üniversite Hastanesi, öğrencilerin klinik eğitim ve araştırmalarını en verimli ve ileri seviyede yapabilecekleri donanım ve altyapıda tasarlandı. Derslikler, canlı cerrahi izleme salonları, yapay zeka destekli klinik uygulamalar, AR-GE merkezleri, simülasyon laboratuvarları ile öğrenciler, teorik ve klinik eğitimlerini uluslararası standartlarda gerçekleştirebiliyorlar. Biruni Üniversitesi kapsamında Biruni Teknopark Projesi ile kendi projelerini hazırlayıp, hayata geçirebiliyorlar.