Üniversitemiz ‘Şeb- i Yelda’ Etkinliği Düzenliyor

En eski geleneklerden biri olan bilinen ve yılın en uzun gecesi 21 Aralık kış dönümü anlamına gelen Şeb-i Yelda, Üniversitemizin düzenlediği etkinlikte ele alınacak.

Çok sayıda davetli katılacak

Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Adnan Yüksel, Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof.Dr. Sayın Adnan Ömerustaoğlu, İran İslam Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Sayın Javad Maboudi Far, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fars Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Sayın Ali Güzelyüz ve Farsça Eğitim Merkezi Okutmanı Sayın Dr.Nesrin Seyed Zawarın konuşmacı olarak katılacağı etkinliğe ayrıca İran İslam Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu Kültür Ataşesi Sayın Kourosh Moghtaderi, İran İslam Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu Farsça Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Sayın Meraj Niknam da konuk olacak.

21 Aralık 2021 Salı günü saat 15.00’de Biruni Üniversitesi Reyhan Binası Konferans Salonunda gerçekleştirilecek etkinlikte siz değerli akademisyenlerimizi, öğrencilerimizi ve idari personelimizi aramızdan görmekten büyük mutluluk duyarız.

Program Adı: Şeb-i Yelda

Yer: Biruni Üniversitesi Reyhan Binası Konferans Salonu

Tarih –Saat: 21.12.2021/ 15.00-16.00

Program Akışı