Uluslararası Kültür Festivali

Sevgili Öğrencimiz,

Üniversitemizin renkli ve çeşitli kültürel dokularını bir araya getireceğimiz Uluslararası Kültür Festivali'ne sizleri davet etmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz.

Biruni Üniversitesi’nde düzenleyeceğimiz festivalimize, farklı ülkelerden gelen öğrencilerimizin kendi kültürlerini tanıtma ve paylaşma fırsatı bulacağı, unutulmaz bir etkinlik olacak. Festival kapsamında; geleneksel dans gösterileri, el sanatları sergisi, yöresel yemeklerin tadımları gibi birçok etkinlik sizleri bekliyor olacak.

Bu özel etkinliğimize katılımınızın, kültürler arası anlayışı artırmaya ve uluslararası dostlukları güçlendirmeye katkı sağlayacağını biliyoruz.

Tarih: 08.05.2024

Saat: 09:00 Konferans Salonu Rektör Prof. Dr. Adnan Yüksel’in Açılış Konuşması.

Yer: A Blok Bahçe