Biruni Üniversitesi'nde Kütüphane Haftası kutlandı

Biruni Üniversitesi'nde Kütüphane Haftası kutlandı

25-31 Mart 2024 tarihleri arasında kutlanan, 60. Kütüphane Haftası kapsamında, Biruni Üniversitesi Kütüphanelerinden, son bir yılda en çok kitap (edebi eser ve ders kitapları) ödünç alan öğrencilere, Biruni Üniversitesi Rektörlük Makamı'nda, Teşekkür Belgesi ve Armağan takdimi yapıldı.

    Öğrencilere, teşekkür belgeleri, Biruni Üniversitesi Rektör Yardımcıları, Prof Dr. Sevim Savaşer ve Prof. Dr. Fatma Çelik ile Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Menderes Ünal tarafından takdim edildi. Öğrencilere, Biruni Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Adnan Yüksel'in teşekkür ve tebrik mesajı iletildi.

    Rektör Yardımcıları, öğrencilerle, okumanın ve kütüphane kullanma bilincinin önemi hakkında sohbet ederken, törene katılan öğrencilerden ve kütüphanecilerden, araştırmanın ve bilimsel bilginin önemi hakkında görüş ve deneyimleri alındı.

    Bu yıl, yurt genelinde, "Sürdürülebilirlik ve Kütüphaneler" teması ile kutlanan 60. Kütüphane Haftası içerisinde, Biruni Üniversitesi Öğrencileri 81 İl ile eş zamanlı kitap okudu.