Erkek basketbol takımımız Üniversite Sporları Federasyonu İstanbul 2. Ligi'nde sezonun ilk galibiyetini aldı

Biruni Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı, 2023-2024 sezonunun Üniversite Sporları Federasyonu İstanbul 2. Ligi'ndeki ilk karşılaşmasında önemli bir zafer elde etti. Rakip takıma karşı kıyasıya geçen mücadelede, Biruni Üniversitesi, Şişli Meslek Yüksekokulu karşısında; 54-48 skorla kazanarak lige galibiyetle başladı. Maç boyunca üstün bir performans sergileyen takım, savunma ve hücumda gösterdiği başarılı iş birliği ile dikkat çekti.

Bu galibiyetle Biruni Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı, İstanbul 2. Lig'indeki diğer takımlara karşı güçlü bir mesaj göndermiş oldu. Takım, sezonun geri kalanında da aynı azim ve kararlılıkla mücadelesine devam edeceğini ve ligin üst sıralarında yer almayı hedeflediğini belirtti. Takım koçu, maç sonrası yaptığı açıklamada, oyuncuların gösterdiği takım ruhundan ve kazanma arzusundan ötürü memnuniyetini dile getirdi ve sezon boyunca bu motivasyonun sürdürülmesinin önemini vurguladı.