Kadın Voleybol Takımımız, İstanbul 2. Ligi'nde sezonun ilk maçına galibiyetle başladı

Biruni Üniversitesi Kadın Voleybol Takımı, Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen İstanbul 2. Lig 2023-2024 sezonunun açılış maçında, rakip Demiroğlu Bilim Üniversitesi'ni kesin bir skorla 3-0 yenerek lige mükemmel bir başlangıç yaptı.

Bu net galibiyet, takımın lige olan güçlü bağlılığını ve sezona hazır olduğunu gösterdi.

Maç boyunca Biruni Üniversitesi'nin oyun kurucuları, etkili servis atışları ve koordineli paslaşmalarla takımın hücumda etkili olmasını sağladı. Takımın libero oyuncusu, savunmada gösterdiği üstün performans ile rakibin hücumlarını başarıyla durdurdu ve kritik defansif müdahalelerde bulundu. Ayrıca, orta oyuncuların ağ üzerindeki blokları ve hızlı hücum kombinasyonları, Biruni Üniversitesi'ni setlerde üstün kıldı.

Takım antrenörü, maç sonrasında yaptığı açıklamada, oyuncuların gösterdiği oyun disiplini ve takım olarak sergiledikleri uyumdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Antrenör, sezon boyunca bu başarıyı sürdürmek ve ligin zirvesinde yer almak için çalışmalarının devam edeceğinin altını çizdi. Biruni Üniversitesi Kadın Voleybol Takımı, bu galibiyetle birlikte İstanbul 2. Ligi'ndeki diğer rakiplerine karşı güçlü bir aday olduklarını göstermiş oldu.