Spor salonumuz havuz katında hizmet vermeye başlıyor

Sağlık için spor faaliyetlerimiz Ramazan Bayramı’ndan hemen sonra hizmete başlıyor. Kapalı ve açık spor sahalarımızda basketbol, voleybol, futsal, badminton, masa tenisi, bilek güreşi, uzak doğu sporları, kort tenisi, okçuluk ve öğrencilerimizin talep ettiği diğer branşlarda eğitim ve takım kurmak için tesislerimiz hizmet verecektir.

İçerisinde modern ve teknolojik aletlerle donatılmış koşu bandı, serbest çalışma ve istasyon makinelerinin yer aldığı fitness salonumuzda eğitimlerimiz başlayacaktır.

Spor katımızda Fitness Salonu dışında; 1 adet stüdyo ve aletli pilates (reformer) çalışma alanı, 1 adet basketbol ve voleybol sahası, 1 adet dans salonu, dinlenme alanları, temiz ve konforlu Giyinme-Soyunma odaları da yer alacaktır.

Serbest zamanınızı ferah alanlarda egzersiz yaparak, sosyal bir şekilde değerlendirebilmeniz için tüm öğrencilerimizi spor katına bekliyoruz.

Rezervasyon ve Bilgi için: 0542 134 18 46 (Antrenör Ali ÇAM)